Garanties

Tien jaar garantie op uw Flex-OK

Terwijl u op veel operatiekamers vaak maar één jaar garantie krijgt, biedt Interflow tien jaar garantie op alle elementen van Flex-OK. Zo bent u ook na het eerste jaar verzekerd van onze service. Deze uitgebreide garantie is voor ons vanzelfsprekend, vanwege de lange levensduur van Flex-OK die wordt bereikt door de flexibiliteit, veiligheid en hoogwaardige kwaliteit. Geen dure verbouwingen of zelfs een geheel nieuwe operatiekamer, maar een complete en betrouwbare OK die altijd up-to-date is.

Garantie groot beschermd gebied

Om te voldoen aan de huidige richtlijnen moet elke operatiekamer over een beschermd gebied beschikken: een afgebakend operatiegebied waarin de luchtkwaliteit voldoet aan het vereiste prestatieniveau. In de praktijk blijkt dit niveau vaak lastig te behalen, omdat de omvang wordt bepaald door uiteenlopende factoren in de ruimte. Flex-OK kan een groot beschermd gebied garanderen, omdat door middel van efficiënte indeling en innovatieve plintafzuiging een optimale luchtbehandeling wordt bereikt.

Flex-OK is prijsvast en betaalbaar

Vergeleken met een reguliere operatiekamer komen de exploitatie- en onderhoudskosten van Flex-OK veel voordeliger uit. De snelheid van het bouwproces resulteert in een kostenreductie tijdens de realisatie en de onderhoudskosten liggen door de flexibiliteit veel lager. Bovendien gaat Flex-OK langer mee en is deze uiteindelijk ook zeer geschikt voor hergebruik. Naast een betaalbare keuze is Flex-OK ook prijsvast. Door het prefabricageproces worden namelijk veel risicofactoren en onvoorziene kosten uitgesloten. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Kwaliteitsgarantie dankzij prefabricage in eigen fabriek

Alle onderdelen van Flex-OK worden binnen de eigen fabriek van Interflow geproduceerd en hier wordt ook alle technologie en medische apparatuur geïntegreerd. Door middel van dit hoogwaardige prefabricageproces, jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en volledige zekerheid bieden. Het gehele bouwproces ligt in eigen handen en wordt tijdens alle stappen van het proces door onze professionele experts begeleid en gecontroleerd.