Comakers

Om een Flex-OK van de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, werkt Interflow zowel in de ontwikkeling als in de uitvoering samen met enkele toppartijen binnen de markt voor (flexibele) operatiekamers. Deze bedrijven hebben in meerdere OK-projecten succesvol samengewerkt en een bewezen portfolio opgebouwd. U profiteert van deze bundel aan kennis en ervaring.

Alle partijen zijn vanzelfsprekend bekend met de processen, normen en eisen in de operatiekamer. De systemen zijn volledig op elkaar afgestemd en kunnen waar nodig onderling communiceren. Het resultaat van deze combinatie aan systemen en technieken is een Flex-OK van het hoogste niveau. Daarnaast kan er snel, kostenefficiënt en zodanig worden  gewerkt dat u zo min mogelijk hinder van de bouwactiviteiten ondervindt in uw dagelijkse werkzaamheden.

De samenwerking zorgt er tevens voor dat u bent verzekerd van partners die op de marktontwikkelingen vooruitlopen en die zorgen dat uw Flex-OK ook in de toekomst aan alle wensen voldoet. Zo bent u niet alleen nu, maar eveneens in de toekomst zeker van een operatiekamer waarin u de beste zorg kunt leveren. Comfort, flexibiliteit, garanties en veiligheid zijn sleutelwoorden in het gehele proces.

Wilt u een Flex-OK bezichtigen? Dat kan. Interflow beschikt op zijn locatie in Wieringerwerf over een  volledig operatieve Flex-OK, waarin tevens alle systemen van zijn partners zijn geïntegreerd. Als u hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact op met onze adviseur.

We stellen onze comakers in de onderstaande video’s aan u voor:

Metaflex

NewCompliance

Bender

Priva

Ergocare