Interflow helpt getroffen Erasmus MC met nieuwe flowkast

Vorige maand werd het Erasmus MC getroffen door een ongekend hoge stroompiek van 400 volt, wat onder meer problemen veroorzaakte met de flowkast van de laboratorium apotheek. De schade was dermate groot dat een nieuwe flowkast geplaatst moest worden. Flowkasten worden echter op maat gemaakt.

Op zulke momenten gaan bij Interflow alle alarmbellen af. Onder leiding van Arjan van der Scheer werd direct een respons team gemobiliseerd dat de taak kreeg om zo snel mogelijk een nieuwe flowkast met een passend werkblad te ontwikkelen. Binnen enkele uren werd er al ingemeten en het productieteam stond paraat om direct met deze gegevens aan de slag te gaan. Binnen een week was de volledige opstelling geproduceerd, gevalideerd en geïnstalleerd op locatie. Een team effort waar we trots op zijn. Deze trots werd gedeeld door Ruud Huisman, Manager van de laboratorium apotheek van het Erasmus. Hij was zeer tevreden met onze flexibiliteit, het meedenken voor een oplossing en de snelheid waarmee we dit realiseerden.

"Wij zijn zeer tevreden met de flexibiliteit die Interflow heeft geboden. Interflow dacht actief mee over een oplossing die binnen een korte termijn realiseerbaar was. Binnen enkele uren na ons eerste gesprek stond er al een monteur paraat om het nieuwe werkblad in te meten, en binnen een week hadden we de nieuwe, volledig up-to-date opstelling."
Ruud Huisman, Erasmus MC

Als specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen, met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. De kwalitatief hoogwaardige producten van Interflow zijn duurzaam, voldoen aan alle huidige normen en worden in de eigen Nederlandse fabriek vervaardigd. Interflow is ISO- en VCA-gecertificeerd en is onderdeel van BAM Specials.

Erasmus MC