Operatiekamers

Flex-OK - De flexibele operatiekamer van de toekomst

Operatiekamers verouderen steeds sneller door ontwikkelingen op medisch en technologisch gebied. Flexibiliteit is vereist om de OK gedurende de levensduur up-to-date te houden en ingrijpende verbouwingen te voorkomen. Flex-OK is dé flexibele en toekomstbestendige operatiekamer die is ontwikkeld door gerenommeerde marktspecialisten in de zorg.

Verzekerde patiëntveiligheid

Flex-OK’s worden gerealiseerd volgens het box-in-box-principe. De basis is opgebouwd uit drie integrale elementen: het plenum, de luchtbehandeling en de flexwanden met geïntegreerde plintafzuiging. De unieke samenwerking van de geprefabriceerde onderdelen maakt dat Flex-OK garantie geeft op kwaliteit en prestatie. U bent verzekerd van een groot beschermd gebied en optimale patiëntveiligheid.

Optimale beschikbaarheid

De hoge mate van flexibiliteit en prefabricage maken een snel en betaalbaar bouwproces mogelijk. De eerste operatie kan al binnen tien weken na opdrachtverstrekking, in een volledig gevalideerde Flex-OK, plaatsvinden. De continuïteit van zorg en beschikbaarheid van uw operatiekamers zijn daarmee gewaarborgd.

Flex-OK Interflow

Beloftes van Flex-OK

Flex-OK is een modulaire operatiekamer die perfect aansluit op al uw wensen. Interflow maakt vier essentiële beloftes voor het ontwerp, de realisatie en het beheer van uw Flex-OK:

  • Comfort: Flex-OK is de stilste operatiekamer van Nederland. De temperatuur is aangenaam en gemakkelijk regelbaar. De werkplekken en multimedia voldoen aan alle wensen.
  • Flexibiliteit: het modulaire systeem geeft u maximale keuzevrijheid in het ontwerptraject en verzekert u van een toekomstbestendige operatiekamer met lage onderhoudskosten.
  • Garanties: Flex-OK biedt de zekerheid van de hoogste kwaliteit en een gegarandeerd beschermd gebied. Daarnaast krijgt u tien jaar garantie op de elementen van Flex-OK.
  • Veiligheid: het intuïtieve ontwerp van Flex-OK waarborgt de veiligheid van zowel de patiënt als uw specialisten en daarmee de reputatie van uw zorginstelling.

Beleef het zelf

Wilt u meemaken hoe de Flex-OK werkt? Dat kan! U bent welkom om de volledig operationele Flex-OK bij Interflow in Wieringerwerf te bezoeken. Ook kunt u de Flex-OK verkennen met de BAM VR-app (download de Android-app via Google Play of de iOS-app via de App Store).