Over ons

Schone lucht. Daar draait het bij Interflow om. Met als doel om in verschillende omgevingen product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. We zijn een toonaangevende fabrikant, gericht op de internationale farmacie, industrie, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen.

Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project integraal te realiseren. Op deze website geven we meer informatie over onze producten – die wij reeds jaren ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren in Wieringerwerf te Noord-Holland en vervolgens wereldwijd bij onze klanten installeren. Gezien onze brede range aan producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons verkoopteam voorziet u graag van informatie. U vindt de contactinformatie op de betreffende pagina’s.

Specialist in schone lucht

Interflow heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in schone lucht. Hierbij gaat het om het beheersen van de luchtkwaliteit in gecontroleerde ruimten. We hebben op grond van jarenlange ervaring kennis opgebouwd op het specialistische en vaak zeer gecompliceerde vakgebied van de luchtbeheersing. Deze kennis is ook breed ontwikkeld op het gebied van klantspecifieke processen. Zo kunnen we maatwerk leveren, precies volgens de eisen die de opdrachtgever aan een proces stelt.

Kernwaarden

U vindt het fijn om op voorhand te weten wat u aan ons heeft. Dat begrijpen wij volledig. Met Interflow kiest u voor een integer bedrijf dat zijn werk met passie en inspiratie doet. Afspraak is afspraak. Daarnaast kiest u met ons voor een partner die vooruitloopt op de marktontwikkelingen en verder kijkt dan de dag van vandaag. Zo bent u ook op de toekomst voorbereid. Door de jaren heen hebben we een bewezen portfolio opgebouwd met klanten die bovenstaande beweringen onderstrepen.

Integrale realisatie

Sinds 2000 maakt Interflow onderdeel uit van BAM Bouw en Vastgoed Nederland bv, een van de sectoren van Koninklijke Bam Groep nv. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om te zorgen voor een efficiënte realisatie op basis van een strak projectmanagement. Grote multidisciplinaire projecten kunnen in groepsverband met zusterorganisaties van Koninklijke BAM Groep worden uitgevoerd. U profiteert van deze unieke samenwerkingsmogelijkheden.

Interflow, de specialist in schone lucht