Farmacie

De farmaceutische industrie kent zeer strenge wet- en regelgeving rond hygiëne en veiligheid (GMP en FDA). Om producten en medewerkers volgens de gestelde eisen te beschermen, biedt Interflow een enorme range aan oplossingen op het gebied van schone lucht; van hoogwaardige Laminar Air Flow units tot complete, hightech cleanrooms. Bovendien kennen wij de klant- en productieprocessen door en door, en weten wij zodoende exact onder welke omstandigheden die processen moeten plaatsvinden. Alles om de bereider en het product optimaal te beschermen.

Interflow biedt een integraal traject aan; van advies, ontwerp en realisatie tot validatie en beheer. Als specialistische partner bekijken wij samen met u welke innovatieve oplossingen het beste aansluiten bij uw productievraagstukken. Dat kan een volledig geconditioneerde ruimte zijn of bijzonder beschermde gebieden in de productieomgeving; zogenaamde white spots met hoogwaardige Laminar Air Flow units waarin u onder optimaal beheersbare omstandigheden de productie van medicijnen kunt realiseren.

Voldoen aan GMP en FDA

Wij werken volgens gecontroleerde en vooral gecertificeerde processen die aansluiten bij de eisen en het kwaliteitsniveau van de farmaceutische industrie. Onze cleanrooms en Laminar Air Flow units voldoen daardoor aan de strenge Europese en Amerikaanse regelgeving op het gebied van kwaliteit en veiligheid: GMP en FDA.

Hogere bedrijfszekerheid

Met goede regie en een doordacht onderhoudsplan brengen wij het noodzakelijke onderhoud tevens op een kwalitatief hoger niveau. Dat leidt bovendien tot optimale bedrijfszekerheid. Onder Technisch Beheer valt ook (her)kwalificatie van uw cleanrooms en laminar air flow units. Na de metingen zijn de resultaten direct beschikbaar. Bovendien ontvangt u van ons binnen vijf dagen de uitgebreide rapportage. Tot slot verzorgen wij ook het gevalideerd opleveren van uw kritische ruimten en installaties.