Industrie

Vrijwel elke industrie - van nanotechnologie tot semiconductor - kent processen waarbij het noodzakelijk is om producten en/of mensen tegen verontreinigingen te beschermen. Dat gebeurt in stofarme ruimten. Met zogenaamde cleanrooms voorkom je dat stofdeeltjes zeer gevoelige apparatuur kunnen beschadigen. Denk aan microchips. In een cleanroom of Laminar Air Flow unit kun je immers de concentratie van in de lucht zwevende verontreinigingen tot gespecificeerde grenzen beperken.

Interflow kent de industriële werk- en productieprocessen en weet met welke risico’s die gepaard gaan. Voor de beste en meest veilige oplossing denken wij vanaf de ontwerpfase graag mee. Daarvoor is elk benodigd specialisme in huis; van inrichting en werktuigbouw tot elektro- en installatietechniek. Naast advies bieden wij vooral een integraal traject, met ook ontwerp, realisatie, validatie en beheer. En omdat de productie in eigen fabriek plaatsvindt, kunnen wij een hoge leveringbetrouwbaarheid en optimale kostenbeheersing (TCO) garanderen.

Garantie op certificering

Als vakspecialist bieden wij op die manier voor iedere toepassing of elk soort product de juiste schone-lucht-oplossing. Van modulaire units tot gereguleerde cleanrooms. Bovendien bieden wij altijd de meest recente innovaties op de markt. En we garanderen ook nog dat de certificerende instanties uw geclassificeerde ruimten of laminar air flow units goedkeuren.

Optimale bedrijfszekerheid

Total Cost of Ownership en efficiency zijn voor de industrie belangrijke factoren. Met goede regie en een doordacht onderhoudsplan brengen wij het noodzakelijke onderhoud op een kwalitatief hoger niveau. Dat leidt tot optimale beschikbaarheid van uw cleanrooms en laminar air flow units.

Kwalificeren en valideren

Onder Technisch Beheer valt ook (her)kwalificatie van uw geclassificeerde ruimten. De meetresultaten zijn direct voor u beschikbaar. Bovendien ontvangt u van ons binnen vijf dagen de uitgebreide rapportage, inclusief adviezen. Tot slot verzorgen wij ook het gevalideerd opleveren van uw kritische ruimten en installaties.