Zelfstandige behandelcentra

Elk zelfstandig behandelcentrum (ZBC) stelt hoge eisen aan schone, steriele lucht; zowel in de operatiekamer als in de recovery. Bied je zorg in geconditioneerde ruimten, dan verhoog je immers de veiligheid van patiënten. Maar het esthetische aspect is even belangrijk. Een ZBC is vaak luxer ingericht dan een ziekenhuis. Voor een optimale bezoekerservaring zet de representatieve uitstraling zich dan ook door ná de receptie en de wachtruimte.

ZBC’s geven hoge prioriteit aan kwaliteit. Daar valt preventie van infecties ook onder. Met de hightech en geclassificeerde operatiekamers van Interflow behandelt u uw patiënten onder geconditioneerde en veilige omstandigheden. Dankzij een traject dat wij volledig in eigen beheer uitvoeren - advies, ontwerp, realisatie, validatie én beheer - kunnen wij u die oplossing bieden die precies past bij uw zorgcentrum.

Flex-OK en kostenbeheersing

Wij hebben alle specialismen rond schone lucht in huis. Met elkaar bekijken onze specialisten welke innovaties het beste aansluiten bij uw wensen. Misschien wel het Flex-OK-concept, waarmee je operatiekamers in korte tijd aan veranderende regelgeving kunt aanpassen. Of aan uw veranderde behoeften. De productie in onze eigen fabriek zorgt in elk geval voor een hoge leveringbetrouwbaarheid en optimale kostenbeheersing. Bovendien garanderen wij dat de keurende instanties uw operatiekamer(s) goedkeuren.

Optimale beschikbaarheid

Betrouwbaarheid en beschikbaarheid liggen in elkaars verlengde. Het uit handen geven van beheer en (preventief) onderhoud garandeert optimale inzetbaarheid. Bovendien voeren wij noodzakelijk onderhoud kort en efficiënt uit. Ook zijn we snel (binnen vijf dagen) in het leveren van de benodigde rapportage(s). Alles met als gedachte: wij de zorg over de ruimten, u de volledige zorg over uw patiënt.