AZ Groeninge

Interflow heeft in januari 2017 de opdracht gekregen om een Cross Flow unit voor AZ Groeninge in België te leveren.

Voor de apotheek in het ziekenhuis in Kortrijk is een Cross Flow unit geleverd. De unit is naar wens op zithoogte gemaakt en voorzien van verschillende opties om het werk aangenamer te maken. De Cross Flow unit heeft een infuusstang om het werken met een infuuszak te vergemakkelijken, er zit op aanvraag een alarm drukfunctie op en de unit heeft zijruiten om contact met de werkomgeving te behouden.

De bouw

In februari  is de bouw van de Cross Flow unit gestart in de eigen fabriek van Interflow te Wieringerwerf. Dankzij de prefabricage is de montagetijd bij AZ Groeninge aanzienlijk korter. De elementen zijn alleen nog gepositioneerd, aangesloten en gefixeerd. Eind februari is de unit naar klantwens ingeregeld en gebruiksklaar opgeleverd door Interflow.

Over AZ Groeninge

AZ Groeninge verstrekt kwaliteitsvolle, deskundige, veilige en integrale zorgverlening voor het lichamelijke, geestelijke, spirituele en sociale welzijn, aan alle mensen die een beroep doen op het ziekenhuis. AZ Groeninge profileert zich als een dynamisch ziekenhuis.

AZ Groeninge

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Ziekenhuizen
Oplossing
Laminar air flow units, Validatie

Opdrachtgever
az groeninge


Bouwtijd
1 maand


Opleverdatum
15 februari 2017