Bergman Clinics Ede

Voor Bergman Clinics in Ede heeft Interflow de operatieafdeling gerealiseerd in een bedrijfspand dat werd verbouwd tot een zelfstandige behandelkliniek voor oogzorg.

De nieuwe oogkliniek is door Interflow uitgerust met een klasse 1 OK complex met onder andere 2 OK's, één opdekruimte en verkoever, allen voorzien van geavanceerde apparatuur. Tevens heeft Interflow eigen ontwikkelde doorgeefkasten voor de afvoer van materialen geplaatst. Dit project heeft Interflow in 4 maanden tijd weten te realiseren.

De nieuwe, state of the art oogkliniek van Bergman Clinics opende maandag 14 april haar deuren op de Rubensstraat in Ede. De kliniek biedt oogheelkundige zorg met als aandachtsgebieden o.a. staar, macula degeneratie en glaucoom. Uitgerust met de modernste apparatuur en een gastvrije faciliteit biedt Bergman Clinics de cliënt de best mogelijke oogheelkundige zorg.

'Zowel regionaal als landelijk is het een belangrijke uitbreiding op het gebied van kwalitatief hoogwaardige oogzorg,' aldus Jaco Donselaar, Managing Director bij Bergman Clinics | Oogzorg.

Bergman Clinics Ede

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Zelfstandige behandelcentra
Oplossing
Operatiekamers, Validatie

Opdrachtgever
Bergman Clinics


Bouwtijd
4 maanden


Opleverdatum
Maart 2014