Equipe Zorgbedrijven Eindhoven

Voor Equipe Zorgbedrijven heeft Interflow een leegstaande kantoor van ca. 3.050 m2, aan de Dr. Holtroplaan 3 te Eindhoven getransformeerd naar een volwaardige kliniek met diverse operatiekamers.

Interflow was in dit project de aannemer en heeft van Equipe Zorgbedrijven opdracht gekregen om het gehele OK-complex, bestaande uit operatiekamers, holding/recovery, behandelkamers, ondersteunende functies en de bijbehorende installaties, in dit leegstaande pand te realiseren. De werkzaamheden zijn in drie fasen uitgevoerd. In augustus 2015 is de ontwerp- en engineeringsfase van start gegaan. Aansluitend is een maand later in september 2015 de realisatiefase gestart. De laatste fase betreft het inregelen en valideren. 24 juni 2016 heeft de Equipe-vestiging in Eindhoven haar deuren geopend.

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken waartoe de Velthuis Kliniek, Helder Kliniek en Xpert Clinic behoren. Equipe is gevestigd door heel Nederland en het motto dat gehanteerd wordt is ‘Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’. Sluit mooi aan bij Interflow.

Equipe Zorgbedrijven Eindhoven

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Zelfstandige behandelcentra
Oplossing
Operatiekamers, Validatie

Opdrachtgever
Equipe Zorgbedrijven


Doorlooptijd
11 maanden


Opleverdatum
24 juni 2016