Interflow renoveert cleanrooms van bereidingsapotheek Pharmaline

Interflow heeft in de cleanrooms van Pharmaline renovatiewerkzaamheden verricht. Het bedrijf uit Oldenzaal produceert in deze schone werkruimtes op semi-industriële wijze geneesmiddelen. Dit gebeurt volgens de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen (GMP).

Het volledige plafond is vervangen. Er is zijn nieuwe filters geplaatst. Daarnaast is er van het moment gebruikgemaakt door de verlichting te upgraden. De cleanrooms zijn nu uitgerust met energiezuinige ledverlichting. De bestaande luchtinstallatie is gedesinfecteerd en het kitwerk vervangen. De werkzaamheden – het verwijderen van de aangetaste delen – zijn in week 31 begonnen. Het project is vervolgens in week 40 afgerond, waarna de cleanroom door Interflow gevalideerd en gebruiksklaar is opgeleverd.

Over Pharmaline

Pharmaline is een innovatieve, semi-industriële bereidingsapotheek. Het hoog gekwalificeerde bedrijf is opgezet volgens de meest recente GMP- en GDP richtlijnen. Pharmaline biedt een rationeel en volledig pakket van farmaceutische oplossingen, service en advies. Standaardisatie, rationalisatie, kennis en expertise staan hierbij centraal, waardoor de kwaliteit van de zorg toeneemt, terwijl de zorgkosten afnemen. Pharmaline biedt een volledig pakket apotheekbereidingen dat gebruikelijk is in de apotheek.

Interflow renoveert cleanrooms van bereidingsapotheek Pharmaline

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Farmacie
Oplossing
Cleanrooms

Opdrachtgever
Pharmaline


Opleverdatum
Oktober 2018