Izore Leeuwarden

Interflow levert 17 Microbiologische Veiligheidskabinetten aan Izore te Leeuwarden.

Medische microbiologie is een medisch specialisme dat zich bezig houdt met het opsporen, diagnosticeren, behandelen en voorkómen van aandoeningen veroorzaakt door micro-organismen (bacteriën, virussen, parasieten en schimmels). Izore staat voor optimale dienstverlening op het gebied van medische microbiologie.

In het medisch microbiologisch laboratorium van Izore verrichten analisten onderzoek naar micro-organismen, zoals bacteriën, parasieten, schimmels, gisten en virussen, die de oorzaak kunnen zijn van infecties bij patiënten. De micro biologische veiligheidskabinetten die Persoons en product bescherming bieden staan opgesteld in laboratoria ruimten en in een ML3 laboratoria waar TBC wordt onderzocht. Het kabinet in de ML3 laboratoria is conceptueel geïntegreerd in de ruimte. Om de persoonsbescherming te borgen zijn er Kalium Jodide (KJ) testen uitgevoerd bij de microbiologische veiligheidskabinetten.

Review:

“De opgedragen werkzaamheden bestonden uit het ontwerpen, leveren, monteren en bedrijfsgereed opleveren van 17 microbiologische veiligheidskabinetten. Het project is binnen de geplande en overeengekomen uitvoeringstijd, in goede samenwerking met opdrachtgever en overige partners gerealiseerd. Het project is met aandacht voor het gestelde budget, kwaliteit, tijdsplanning, veiligheid, gezondheid en milieu tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en opgeleverd. Interflow – BAM Techniek heeft aangetoond deze dynamiek goed aan te kunnen en blijkt een betrouwbare en deskundige partner te zijn, die met haar specialistische kennis en innovativiteit heeft voldaan aan onze eisen en gevarieerde wensen”.

M. Hooghiemstra, Izore

Izore Leeuwarden

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Farmacie
Oplossing
Laminar air flow units, Validatie

Opdrachtgever
Izore


Opleverdatum
2012