MSD Animal Health

Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins, producten en diensten maakt MSD een verschil in het leven van mensen en dieren over de hele wereld.

MSD Animal Health in Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren: het Biosciences Center Boxmeer.

In het Biosciences Center Boxmeer heeft Interflow de uitvoeringswerkzaamheden van diverse projecten met HPL downflowunits, die in schone geclassificeerde ruimtes zijn geïntegreerd vakkundig en op correcte en regelmatige wijze uitgevoerd.

Review:

"De projecten zijn binnen geplande en overeengekomen uitvoeringstijd, in goede samenwerking met opdrachtgever en overige partners gerealiseerd. De verschillende projecten zijn met aandacht voor het gestelde budget, kwaliteit, tijdsplanning, veiligheid, gezondheid en milieu tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en opgeleverd. De persoonlijke contacten in zowel de voorbereiding alt tijdens de uitvoering waren correct en plezierig. Wij zijn tevreden over de inzet van de betrokken medewerkers. De schriftelijke afhandeling was accuraat. Interflow heeft aangetoond deze dynamiek goed aan te kunnen en blijkt een betrouwbare en deskundige partner te zijn, die met haar specialistische kennis en innovativiteit heeft voldaan aan onze eisen en gevarieerde wensen".

M. van Loon, MSD/Intervet

MSD Animal Health

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Farmacie
Oplossing
Cleanrooms, Laminar air flow units, Validatie

Opdrachtgever
MSD Animal Health


Opleverdatum
2011