Radboudumc

Interflow verzorgt de nieuwbouw van een QC en Synthese laboratoria voor Radboud Translation Medicine op de 1e verdieping van het Radboudumc in Nijmegen.

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum. Bij alles wat ze doen is de mens en zijn of haar kwaliteit van leven het vertrek- en eindpunt. Zij bieden patiënten topklinische en topreferente zorg en hebben een belangrijke maatschappelijke taak in het vergroten en verspreiden van kennis en kunde. Het Radboudumc wil voorop lopen in, of een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Hun missie: ‘To have a significant impact on healthcare’.

Interflow heeft voor Radboudumc de QC en Syntese labs incl. bijbehorende ruimten gerealiseerd. Het project is gerealiseerd in een bestaande situatie. In de nieuwbouw is de modulaire elektra en media strook geïntegreerd gerealiseerd. De wandafwerking bestaat uit grote glascassettes met zichtlijnen door de hele cleanroom. Deze wanden zijn opgebouwd uit colorbel glas en in Ral kleur aangebrachte staalplaten.

Interflow coördineerde het aanbrengen van de vloerafwerking en het plaatsen van het Interflow clean ceilling plafond in de betreffende ruimten. Na het bouwkundig gereed zijn van de werkzaamheden heeft Interflow de totale coördinatie voor het schoonhouden van de ruimten en van het validatieproces uitgevoerd.

Belangrijk voor de opdrachtgever was de lekdichtheid van de cleanroom en het uitvoeren van een stresstest van de ruimten. Hier heeft Interflow naar tevredenheid van de opdrachtgever aan voldaan en de testen onderbouwd met een meetrapportage.

Lees hier het review van de operationeel directeur van Radboud Translational Medicine.

Radboudumc

Locatie

Projectdetails

Status
Opgeleverd
Markt
Ziekenhuizen
Oplossing
Cleanrooms, Laminar air flow units, Validatie

Opdrachtgever
Radboudumc Nijmegen


Bouwtijd
10 maanden


Opleverdatum
14 augustus 2015