Interflow

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

Op de volgende pagina's geven wij informatie over onze producten, die wij reeds jaren ontwikkelen, engineeren en fabriceren in Wieringerwerf te Noord-Holland en vervolgens wereldwijd installeren bij onze klanten. Wij verwachten dat de gegeven informatie u van dienst kan zijn bij het vinden van het door u gewenste product.

Gezien onze brede range van producten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons verkoopteam voorziet u graag van nadere, gespecificeerde informatie. Wij danken u bij voorbaat voor uw belangstelling in onze producten en voor uw bezoek aan onze website.

Specialist in schone lucht

Interflow heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in schone lucht. Hierbij gaat het om het beheersen van de luchtkwaliteit in gecontroleerde ruimten. Op basis van dit specialisme is Interflow uitgegroeid tot een toonaangevend fabrikant van Cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten, laminar flow units en veiligheidsafzuigunits.

Jarenlange ervaring

Interflow heeft op grond van een jarenlange ervaring kennis opgebouwd op het specialistische en vaak zeer gecompliceerde vakgebied van de luchtbeheersing. Van ontwerp tot in gebruikstelling heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Deze kennis is ook breed ontwikkeld op het gebied van klantspecifieke processen. Zo kan lnterflow uniek maatwerk leveren, precies volgens de eisen die de opdrachtgever aan een bepaald proces stelt.

Integrale realisatie

Sinds 2000 maakt Interflow onderdeel uit van BAM Bouw en Techniek bv. Hierdoor is Interflow in staat vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om te zorgen voor een efficiënte realisatie op basis van een strak projectmanagement. Grote multidisciplinaire projecten kunnen ook in groepsverband met zusterorganisaties van Koninklijke BAM Groep worden uitgevoerd.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Vitaal ZorgVast bij toonaangevende projecten in de zorg. De kracht van Vitaal ZorgVast is om strategisch vastgoedbeleid uit te denken en te realiseren vanuit de zorgvisie van de klant.